سرهنگ تورج کاظمی در گفتوگو با ایسنا، درباره انتشار آگهیهایی در مورد خرید و فروش دارو و محصولات دارویی در فضای مجازی گفت: بر اساس قانون خرید و فروش محصولات دارویی در فضای مجازی عملی مجرمانه بوده و با آن برخورد خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای تهیه دارو باید به مراکز مجاز در داروخانهها مراجعه شود، اظهارکرد: متأسفانه در مواردی دیده شده که افراد سودجو با تبلیغ و فروش محصولات دارویی در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کردهاند.
کاظمی با اشاره به مخاطرات خرید دارو در فضای مجازی گفت: علاوه بر احتمال کلاهبرداری از شهروندان، ممکن است داروهایی که به دست مصرف کننده می رسد نیز تاریخ مصرف گذشته یا غیرمجاز و تقلبی باشد و به همین دلیل لازم است که دارو از مراکز مجاز و زیرنظر پزشک تهیه شود.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه پلیس با مواردی مانند فروش داروهای بدنسازی، داروی بیماران خاص، داروهای تقویتی، داروهای نایاب و… در گذشته برخورد کرده است، اظهارکرد: علاوه بر آن تیم های رصد پلیس نیز در صورت مواجه شدن با چنین تخلفی با آن برخورد خواهند کرد.
کاظمی از شهروندان خواست که در صورت مواجه شدن با چنین مواردی به هیچ عنوان فریب تبلیغات را نخورده و موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.
انتهای پیام