نعمت احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تروری شبیه ترورهای منافقین که در تیر و شهریور ماه سال 60 انجام شد، هنوز در دنیا اتفاق نیفتاده است. این ترورها تاریخ کشور ما را تغییر داد. با شهادت شهید رجایی، شهید باهنر و شهید بهشتی عملا تاریخ ما تغییر کرد.
وی ادامه داد: شهید رجایی رئیس جمهوری کشور ما بود و می توانست 8 سال رئیس جمهوری باشد و عملا این ترور مملکت را به بن بست کشاند. پس از شهادت شهید رجایی، مدتی طول کشید تا انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود.
این حقوقدان افزود: در اینکه این افراد تروریست هستند شبهه ای وجود ندارد. ولی تعریف تروریسم و گروه های تروریستی به سبک و سیاق کشورها برمی گردد. برخی از کشورهای غربی از سازمان مجاهدین حتی حمایت مالی می کنند، برای آنها همایش های آنچنانی برگزار می کنند.
احمدی گفت: من در سفرهایی که به اروپا و آمریکا داشتم خصوصا سفرم به سازمان ملل در نیویورک از فعالیت این گروه در آنجا متعجب شدم، پارک ملل در مقابل سازمان ملل را در اختیار آنها گذاشته بودند و حتی منافقین جلو سازمان ملل هم که تجمع ممنوع است مجوز گرفته و تجمع کرده بودند، در سطح شهر هم فعال بودند.
او افزود: در آنچا دوگانگی برخورد و نگاه ها حس می شد. این گروه چند هزار آدم معمولی را کشته اند. در دهه 60 هر کسی صبح که از خانه بیرون می آمد امید نداشت که به خانه برگردد. اما غرب منافقین را علی رغم همه جنایاتی که در ایران انجام داده اند، تروریستی نمی داند، البته افرادی مثل کلاهی با اسم مستعار به اروپا رفتند.
این حقوقدان همچنین گفت: اکنون اعضای گروهک منافقین به پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه می روند. در پارلمان اروپا وزاری کشورهای مختلف می آیند و با آنها عکس می اندازند.
احمدی تصریح کرد: همین که اتحادیه اروپا تصمیم دارد وزارت اطلاعات ایران را با اتهام ترور تحریم کند، نقشه و طرحی است که توسط منافقین اجرا شده است. نحوه کار آنها آنقدر پیش پا افتاده و خنده دار است که هر کسی می فهمد که این ادعای درستی نیست، این نشان می دهد این گروهک هنوز مشغول نقشه کشیدن علیه ایران است.
این کارشناس مسایل حقوقی افزود: اگر کشور های جهان بپذیرند که این گروه تروریستی است از نظر حقوق بین الملل و مقرراتی که منشور ملل دارد، کشورها حق ندارند به آنها پناه بدهند.
احمدی در پاسخ به این سوال که این گروهک پیش از این در لیست گروه های تروریستی بود چرا در آن زمان هم در اروپا فعالیت می کرد، گفت: این گروهک یک زمانی در لیست گروه های تروریستی وجود داشت اما آنها را از لیست خارج کردند. اکنون در اروپا حساب بانکی دارند و فعالیت می کنند.
روزنامه گاردین روز گذشته نوشت که استف بلاک وزیر امور خارجه هلند مرگ محمدرضا کلاهی صمدی عامل بمب گذاری ساختمان حزب جمهوری اسلامی را تایید و آن را به ایران نسبت داده است.
محمدرضا کلاهی صمدی زاده، عضو گروهک منافقین بود که در تاریخ 7 تیرماه 1360 در ساختمان حزب جمهوری اسلامی بمب گذاری کرد و با انفجار این بمب سید محمد بهشتی و 72 مقام دولتی ایران به شهادت رسیدند.